Lycka..

Lycka är när man beställer ett par nya skor, vilket jag precis gjorde!! Äntligen fanns dom!!
Haha ironi jag var också på gina och köpte en tröja och ett par sjukt snygga örhängen och tänkt att jag inte skulle handla så mkt.. well di not happen!
Jag beställde ett par underbara skor och en gnuggis (haha) för jag ska på skiva på onsdag! ROCKSKIVAN!! Yeah!
I'M SOO HAPPY RIGHT NOW!!!

Hiss eller diss?

Hhmm.. jaa som sagt hiss eller diss på dessa?

Summer time!

JUUUSTE!!
Glöm inte att vi bytte till sommartid inatt!!! Sommaren är snart här!! Woop Woop!

Oh sunny sunday!

Jag hann inte skriva någor igår men vad gör det?
Dat jag gjorde var att Gå upp vid 8 för att plugga och för att senare åka in till stan och gyma med mina kusin. Efter gymet som jag inte tyckte va så jobbigt ( men som jag ändå fick träningsverk av) så åkte vi och åt lunch och sedan visdade min kusin runt sin syster och mamma ( mina faster och andra kusin) dem runt på stan.
Väl hemma hos min kusin var jag tvungen att plugga lite mer för att kunna ha en chans att hinna bli klar med engelskan men sen åt vi en otroligt god middag med stort O! Till det blev det så klart vin och öl :P och en fantastisk efterrätt som bestod av glass och hallon, sommrigt och gott!
Idag så gick jag upp tidigt och har pluggat och hunnit klart med min engelska uppsats! Det känns troligt skönt och jag ska bara läsa igenom den en gång till sen och låta någon annan läsa igenom den sen är det bara att läman in! Kommer plugga lite juridik idag också innan vår match ikväll.
Gud vad skönt det är att vara klar!

Lycka!

Man blir ju bara så sjukt lycklig av vädret!! Kommer sitta och plugga och typ njuta.. haha!

Nej snart blir det andra bullar.

Tränade idag som vanligt och snart ska jag till en kompis och vi ska bara äta som vanligt! haha asnice!
Sitter och filar lite på min English C report.. måste bli klart till tisdag.. borde också läsa juridik ikväll.. mycket man borde göra haha!

Good morning world!

Gog morgon!
Det ska bli typ 15 grader idag, jag är lycklig. Ska snart åka till skolan och efter det blir det träning och pannkakstorsdag ;) Kanske slänger upp en outfitbild sen ;)

Godnatt!

Nu ska jag äntligen sova, borde gått och lagt mig tidigare men så tänker man alltid.

Godnatt!!
(såg vårens första fjäril idag!!)

Is the sun my problem?

Det är ju konstigt hur man kan ta tag i vissa saker och bara skita i andra när man vet att man måste göra det. Det tog mig nog i alla fall två timmar innan jag började med min engelska som jag tänkt börja med så for jag kommit hem haha.
Jag har funderat och kommit fram till att när solen kommer fram så löser sig allt, man har inga problem längre. Allt kommer att gå bra oavsätt om man plugga eller inte.. men så är det inte. Jag har dock börjar plugga och det går bra men det är lite segt, men om jag inte gör det kommer jag inte kunna vara med min kusin och faster som kommer upp från skara i helgen.

Happiness!

Gud vilken bra dag!! Det har inte hänt något speciellt men väder är så uuuuuunderbart!! älskar det! Sommar här kommer vi!!
Jag trodde att jag skulle vara trött idag och det var jag när jag skulle gå upp men det gick över så fort jag kom utanför dörren. Jag var på min bästa kompis skiva igår och det var sjukt kul! Jag fick träffa hennes pojkvän också och han var hur trevlig som helt! Hon har gjort ett bra val ;)
(Så här såg jag ut och hade en svart kläning eftersom temat va Sensation black!)

Idag har varit en bra dag ändå, skrev en krönika på en timme och har räknat matte utan större problem, vilket det alltid brukar vara.
Nu ska jag fortsätta plugga fast engelska och sen ska jag nog skicka lite CV så man kankse kan få ett jobb i sommar

The best boyfriend ever!

Idag när jag hade hål så satt jag och pratade med en kompis och så skulle jag ta något i fickan och hittar en lapp. Det är en lapp från min underbara pojkvän!! Han är ju bara för söööt! <3

Outfit

Innan jag åker och tränar tänkte jag slänga in en lite outfit bild
Jeans - weeday
Avklippt t-shirt - någon butik i NY
Jeans väst - Gina tricot
Klocka - urban outfitters
Halsband - Gina tricot
Jacka (som hänger bakom) - beyond retro
Och till det är det så klart mina convers som gäller ;)

Tips!

Ett tips för er som vill ha mer läsare till er blogg!
Gå in på Blogstart.se och bli medlem. Besök bloggar för att sedan få besökare till din blogg!
Det är superenklet och absolut värt det om man vill ha läsare till sin blogg.

NkB

På min Nkb så har vi sexuallkunskap och det är helt okej. Vi såg en film om Kinsey rapporten och hur man såg på sex back in the days och så fick vi läsa vad Rick Santorum tycker om sex och HBT person osv. Jag trodde det var ett skämt! Han vill föbjuda sodomi, otrohet och preventivmedel bland annat och tycker att evelutionsteorin är fel även om den har stöd från ett antal forskare!!
Att det finn sådana människor i världen och att dom har en chans att ta över makten för ett helt land! Speciellt USA som har så stort inflyttande!!!
Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta....
<-----------  IDIOT!

Nicke nyfiken!!!

Ligger hemma hos min Babe och kollar film och fick ett sms av min BFF där hon säger: vi måste snacka! Lunchdejt imorgon?
Jag: hell yeah!! Jag är sjukt nyfiken men har mina misstankar på vad det kan vara dock! Är de lunch snart? :P

-

Det är så kul att plugga.. är omringad av papper och försöker skriva min rapport.. sen väntar juridiken. I'm sooo pumped up for this shit right now!!!
(Har så här kul!)

Today is the day!

Idag ska jag ta tag i det jag skulle gjort igår!
Jag städade imorse och sen när klockan är två så ska jag plugga och skriva på min engelska rapport och läsa juridiken. Jag SKA plugga.. efter att jag sett klart filmen jag kollar på hihi
image description image description

Slow day

Så idag lördag
Gjort: nästan inget. Åt en god frukost, degade vid tv och lite eng c
Borde ha gjort: pluggar eng c, juridik, städat och även toaletten
Funderar på att göra innan jag somnar: städa, läsa juridik och läsa min bok som jag börjat med

Woop woop

Har precis haft juridik och kollat vad jag fick för betyg i religion MVG!! Woop woop fett skönt säger jag bara :)

Jag trodde imorse att jag tappat bort min plånbok men icke detta är en bra dag!

Hur glad blev inte jag igår?!

Jag pratade lite men min babe när jag kom hem från mina träningar och så pratade vi om London och så berättade jag om en student klänningen jag ville ha och jag sa att jag inte visste hur jag skulle kunna övertala mamma om att få den. Ni tror inte då att han ba: Det kan bli min studentpresent till dig. Jag hoppade av lycka!!! Min pojkvän är bäst inte protest!

Snart ska jag i alla fall i väg och spela match mot Solan. Jag har suttit i skolan och väntat/pluggat så det ska bli skönt att åka och rör lite på sig för jag gjorde det så lite igår ;) haha!
(så här se jag ut idag.. standard frisyr och fjäderörhänge som inte syns så tydligt :P)

fun fun fun

min första lektion var inställd.. inte ok! kunde sovit längre. Jag är sjukt trött, men jag hinner i alla fall plugga lite extra.. positivt tänkande!

Psyko

Nu är jag på till dagens sista träning. Gymade Imorse och har tränat med laget så nu är jag på väg till sista träning med min gamla tränare, vi får se hur det går är ganska trött. Jag fick också veta att jag nu kommer ha 2 prov och en inlämning innan lovet.. Kul sen har prov efter livet men snart är studenten här!! :) fick också veta att de sista provet är
Efter rockskivan som några i skolan har.. Kul. Får se hur provet går haha!

London calling!

Yes thats right! I'm going to London med min babe! Beställde biljetter igår och bokade hotell vi ska bo på MacDonald hotell haha! Älskar namnet! Men det ligger i centrum och nära till det mesta, men det ska bli så sjuk kul!!! Jag är MEGA TAGGAD!!!

Study time

Sitter i skolan till träningen börjar och ska skriva klart projektrapporten och engelskan! fun fun fun.. haha men det har i alla fall varit soligt idag så det kan jag vara glad åt.
klart slut.

I WANT IT!

Jag ska ju ta studenten i sommar och jag har reda en kläning men jag vill inte rikrigt ha den på studeneten men den är inte ful jag är bara inte sugen på att ha den och nu har jag hittat den snyggatste kläningen!! Jag dööööör vill ha den så sjukt mycket! jag vet bara inte hur jag ska få mamma att säga okej till det. Det kanske slutar med att jag får betala den själv men då gör jag det nog! Den är så sjukt snygg!
Den är från Nastygal.
Please help me?! Hur ska jag lägga fram detta för mamma?

On the road

Är på väg till Borlänge i en minibuss med laget.. Mysigt..
Ska på fest ikväll så det ska bli kul eller jag hoppas de, det var ett tag sen jag var på hemmafest x)

Prytt och fin lampa

Sitter i bilen och väntar på min Babe och syrran la en prutt... Inte ok! Så fönstren är öppna.. Hör kommer i alla fall en bild på den fina lampan från operan.

Flip

faaaan va störande.. skulle lägga in bilder från mobilen och all blev bara fuck up.. blir så trött..

Oh no!

Jag antar att alla mina läsare har saknat mig så sjukt mycket nu när jag inte skrivit på några dagar haha! men jag lever och mår bra ska nog lägga in någon nice bild från Operan i onsdags senare :) Puss och kram. Klart slut.

Swan lake

Dansarna är så fantastiska!! Det är helt otroligt hur viga och nätta de är! Det är så vackert att se dem dansa! Jag är helt häpen!

Tex-mex

Sitter på MACHO! Med några kompisar i väntan på kvällens äventyr :)
Haha dom ser skalliga ut nu! Haha

Jag dör..

Jag fick bjuda mig själv på frukost imorse.. Tack syrran!

Äntligen hemma

Har varit i skolan hela dagen och nu ikväll har jag tränat två gånger. En gång med mitt lag och en gång med min gamla tränare och hans lag. Men snart ska jag nog sova och njuta av sovmorgonen som jag har och sedan ska jag plugga lite och på kvällen ska jag på svansjön med min BBF, hennes mamma och syrran :)

In school

Sitter i skolan och väntar på syrran och skriver min projektrapport, min sista lektion va inställd vilket inte spelade någon roll för jag måste ändå vänta på syrran och jag kunde ju lika gärna lärt mig något men jag får tid till min bok som ska läsas och projektrapporten så den är tummen upp på det.
(hahahaha! fick med en liten skummis i bakgrunden)

Breakfast time

Syrran vill åka bil till skolan så jag blir bjuden på doken frukost, helt okej! Dock kunde hon fått åka med ändå men man säger ju inte nej till gratis frukost :)

Home

Nu är jag äntligen hemma och har ätit middag, en supergod tacogratäng som mamma lagat :)
Borde läsa min bok men vi får se hur det blir med de.. haha :P
Klart slut.

New period

Nu är den en ny period i skolan och det är den sista innan studenten!!!!! Lite små panik för matte nationella men men det är inte än på ett tag. Jag planerar två veckor i taget haha :p
Nu sitter jag och läser och väntar på att det ska bli lunch dags vilket är snart :)

Nobody puts baby in the corner

My man is cooking! Haha

On the go!

Nu är snart denna dag över och jag har varit hos mormor och ätit middag och nu ska jag åka till my boy och mysa och försöka få fram mitt schema på internet.. annars måste jag åka tidigare till skolan imorgon.. det vill jag inte.
Det har varit en helt ok dag men jag har varit trött dock har jag hunnit träna och prata med mig pappa så det är bra.
Klart slut.

Crazyyyy night!

Haha igår var helt sjukt!!! Jag hade så sjukt kul!!! Var med en tjej från laget och hennes pojkvän och kompis som också spelar basket, haha jag fick dom att dansa vilket tydligen inte är det lättaste, men jag lyckades!! På vägen hem träffade jag en kompis som varit på konsert. Men kvällen var helt klart lyckad!!
Klart slut.

Let's party!!

Det blev ingen inflyttningsfest, jag hann inte :/
Men jag är redo att gå ut i alla fall med några andra kompisar så nu kör vi och slår klackarna i taket!
Klart slut.

Stressed out

Har ingen aning om hur det blir ikväll så är lite stressad.. kul.. måste packa till matchen snart och ikväll.. och är lite nervös eller otålig och vill att de ska vara över, my talk with dad..
Klart slut.

Change of plans

Den här dagen bli nog inte som jag planerat.
Ska spela match i eftermiddag så nu gör jag typ inget, ligger och kollar tv och bara chillar.
Ska på inflyttningsfest ikväll men är lite tvekis för jag är inte så sugen på det och min syrra sa att hon inte kunde längre.. kul. Efter den inflyttningsfesten skulle jag ut med min syrra och några till men nu kan inte alla :( blääää... vet inte riktigt hur jag ska göra.. och imorgon ska jag träna, ha serious talk med pappa och räkna matte och senare på kvällen ska jag till my boy och mysa och avsluta lovet men förste ska jag göra denna lördagen..
Klart slut.

Madness

Blev så arg idag på träningen... helt sjukt..
Fuck off säger jag bara!
Klart slut.

Evening

Så pluggandet gick sådär men vi har inte gett upp bara tagit paus tills veckan och skolan börjar igen.
Så för att få mig på lite bättre humör träffade jag två kompisar och så åkte vi in till stan för att bara prata och få tiden att gå och nu är jag på väg till träningen men kommer komma lite tidigt men vad gör det :p
Klart slut.

Helpless

Sitter men en kompis och försöker lösa vår mattehemtenta.. Matte c.. Känner mig så hjälplös.. :'(
Klart slut.

Tips!

Här kan man gå in om man vill ha fler besökare till sin blogg! :)
Klart slut.

Shopoholic

Är sjukt sugen på att shoppa även om jag var och gjorde det med mamma för inte så länge sen haha! Men det finns så smycket fint man vill ha! Åhh man lever i ett matrialistiskt samhälle... suck.
Men jag var och fikade idag med min söta kompis Bekka och vi gjorde upp lite planer som förhoppningsvis går som vi vill! Det skulle var sjukt kul! :D
Klart slut.

Home

Har nu kommit hem efter träningen som inte va så ansträngande tyvärr :/ Har ätit och nu ska jag kolla tv och läsa min bok som jag måste läsa.. känner inte direkt ett sug att läsa men måste dock så borde de gå bra eftersom jag gillar att läsa men vi får se :P
Planerade helgen lite på träningen också fun fun fun :)
Klart slut.
RSS 2.0