Oldies

Haha jag har precis suttit ute och njutit av solen med min pojke haha. Som två gamlingar! Det var dock sjukt mysigt haha men min Babe var fett klantig och ramlade och blev lerig hahaha!
Klart slut.

Finally home

Så nu har jag varit och tränat och sen när jag och syrran sprungit igenom duschen åkte vi till Solna och kollade matchen mellan Solna Vikings - SBBK
Grym andra halvlek!!! Sen åkte jag och några kompisar till donken!! Mmmmm!
Sen körde jag hem alla och nu ska jag mysa med min pojke :)
Klart slut.

Pulka

Nu har jag åkt pulka med mamma och syster, de var kul men gjorde ont. Jag är så sjukt klantig ramlade innan vi kommit till backen och nu gör min höft ont som om jag vore en gammal tant haha och sen ramlade jag på vägen till bilen och blev helt blöt, älskar slask!

Vi avslutade allt med en fika såklart ;)

Klart slut.

Society

Underbart med lov men jag är uttråkad!!! Gjorde verkligen inget igår.. Men jag ska snart åka till väsby för att åka pulka med mamma och syrran yeey! Lite roligt i alla fall innan träningen.

Men jag tänkte passa på att tipsa om en grym app med grymma bilder! Den heter society6 och har bilder som dessa:

For real

Jag lär ju vakan vid 8.. stört och jag kunde inte somna igår och drömde en sjukt konstig dröm om ett labyrinthus/cirkus och sen kom massa bad guys haha det hände en massa saker så jag orkade inte så jag vakande istället haha
Såg nu att min header sitter där den ska.. nästan i alla fall haha
Klart slut.

Wanties!

JAG VILL HA! så sjuuukt snygga! skulle göra min skosamling lite bättre! ;)
Klart slut.

Weekend break

Helgen har varit skön, i fredags kom jag hem och så var jag med my boy och mös massor!!
I lördags var jag på stan med mamma och pengarna brann i fickan så vi köpte massa fina kläder haha och sen på kvällen och jag för att ha lite girl-time med min BBF Dea och det va myspys och senare hämtade vi hennes päron vilken man får gör när man tagit körkort - ge tillbaka till päronen :P Sen dagen efter så hängde jag kvar där eftersom jag sov där.. haha helt oplanerat men ja. Sen så gjorde vi inget och åt bara massa typ tills vi bestämde oss att åka till kista och lyfta rumporna från soffan och där köpte vi lite kläder haha men jag köpte bara en tröja pga av att jag varit i stan dagen innan haha. Sen åkte vi tillbaka för middag och så ringde min strandaded pojkvän och ville bli hämtade i väsby pga. att bussen inte gick så jag hämtade honom och sen blev det ännu en myskväll.. en mys helg!
haha idag vaknade jag kl 13.. haha helt stört och har inte gjort något på hela dagen :P skönt men lite skuldkänslor för jag har lite läxor.. men men det kommer resten av veckan eftersom jag har lov!! nice ;)
Jag har också försökt mig på en design men den vill inte fastna.. *sad face* men den ser ur såhär:
Klart slut.

That fucking design

Gud vad jag älskar att vara bra på att designa min blogg... detta är varför jag tycker att det är så jobbigt att fixa och att ha blogg... haha

Klart slut.

This is for me

Har valt att göra denna blogg för mitt eget syfte. Har inte gjort denna för att uppnå något eller för någon annas skulle. Like ir or not.
Love and kisses!
RSS 2.0